Conferència Antena de Coneixement d’Anna Lluís Gavaldà: Turisme Circular.

El passat dijous 20 d’octubre va tenir lloc al Centre Cultural una conferencia organitzada pel Rotary Club de Cambrils amb conveni amb la URV i l’Antena del Coneixement de l’Ajuntament de Cambrils. La conferenciant, Sra. ANNA LLUÍS GAVALDÀ, ens va parlar de “TURISME CIRCULAR. OPORTUNITATS PER A LA VILA DE CAMBRILS”.

A l’acte hi van assistir també la Regidora de Turisme de Cambrils, Sra. Yolanda Burgos, el Regidor de Serveis Generals i Medi Ambient, Sr Josep Maria Vallès, i el Regidor d’Urbanisme, Sr. Enric Daza, entre d’altres assistents.

La conferenciant, enginyera agrònoma, i directora de l’empresa SIMBIOSY (empresa de consultoria especialitzada en economia circular), durant la presentació al Centre Cultural, ens va parlar de les possibilitats de l’economia circular en el sector del turisme, es van presentar idees principals sobre el que és l’economia circular i alguns exemples aplicats a allotjaments turístics i altres iniciatives que es podrien implantar a Cambrils al voltant de la sostenibilitat i de l’estalvi dels recursos.

Posteriorment va tenir lloc el sopar del Club Rotary de Cambrils al restaurant Miramar en el qual la conferenciant va parlar d’experiències en temes de sostenibilitat a la vila de Cambrils que havia portat a terme durant la seva trajectòria laboral i les oportunitats que té la nostra vila de millorar en temes de sostenibilitat, tot i que va apuntar que  presenta una bona nota en molts dels serveis tant de mobilitat com de servei d’aigua i de residus. En la tertúlia posterior, els assistents van mostrar interès en qüestions de descarbonització i també en temes de protecció de boscos i d’integració dels combustibles forestals en les propostes locals.

Rotary té dins els seus objectius els mediambientals amb la qual cosa ens complau haver pogut facilitar amb aquestes conferències l’interès i informació sobre aquestes qüestions.