Visita Jaume Alguersuari

Ahir dia 6 d’octubre vam rebre la visita del llegendari pilot de motociclisme Jaume Alguersuari a la nostra seu del Club Rotary Cambrils al Restaurant Miramar.

Jaume Alguersuari, pioner en el món de la promoció i de la industria motociclista moderna en el nostre país, ens va fer un recorregut per la història industrial del motor català durant els anys 70 i 80 quan es van trobar les cultures nacionals i japoneses precisament impulsat i propiciat per ell mateix en els seus viatges a Japó. Van sortir noms històrics dels nostres fabricants de motocicletes de tota la vida relacionats amb els grans noms del fabricants japonesos i les seves interrelacions en el nostre país passant per davant de la resta d’Europa.

Amb aquest rerefons, Alguersuari, ens va dur a terme un seguit de reflexions sobre la importància dels moments viscuts, de les nostres accions passades i les seves conseqüències així com de la criticitat de saber aprofitar el moment oportú en cada instant que ens dóna la vida, amb valentia i determinació.

Donada la rellevància del nostre ponent, vam tenir diversos convidats molt interessats en la temàtica, com el President del Moto Club Cambrils i altres, que mai havien visitat el nostre club i que van mostrar interès en les nostres activitats.

En el torn de preguntes el nostre ponent va poder respondre amb diverses anècdotes de la seva vida de pilot i les seves batalles en pista amb altres pilots de renom internacional que ens van fer gaudir i riure durant tota la vetllada.