El Club Rotary Cambrils destina 4.000 euros a la compra de material sanitari per a diferents hospitals de la demarcació

El material sanitari es destinarà a l’hospital lleuger de Cambrils, l’hospital de Sant Joan de Reus i l’hospital de Santa Tecla de Tarragona.

El Club Rotary Cambrils ha endegat un projecte, valorat en 4.000 euros, destinat a la compra i distribució de material sanitari per a l’hospital lleuger de Cambrils, l’hospital de Sant Joan de Reus i l’hospital de Santa Tecla de Tarragona. A meitats d’aquesta setmana es va fer entrega de 148 monos quirúrgics a l’hospital de Santa Tecla de Tarragona. Aquesta propera setmana disposaran de 200 mascaretes i 28 fluxòmetres que es lliuraran a l’hospital lleuger de Cambrils i a l’hospital de Sant Joan de Reus. Aquest projecte està liderat pel metge cambrilenc Salvador Sarrà, director assistencial de l’hospital de Sant Joan de Reus i membre del Club Rotary Cambrils, que coordina un equip de sis persones que són qui fan les comandes i miren les necessitats de la resta de centres sanitaris del voltant.

Més …. << Revista Cambrils >>

La doctora Eugenia Miranda, cirurgiana ortopèdica i traumatòloga de l’hospital de Santa Tecla de Tarragona amb el material lliurat pel Club Rotary Cambrils, aquesta darrers setmana | Cedida