Maria Mas, Directora Gerent de l’AEQT

Aquest dijous 28 de juliol ha tingut lloc el sopar del Rotary Club de Cambrils i en aquesta ocasió, com a conferenciant, hem gaudit de l’assistència de la Sra. Maria Mas Chacón, directora gerent de l’AEQT (Associació Empresarial Química de Tarragona) que ens ha parlat sobre la importància del sector químic a Tarragona, amb especial referència als reptes d’aquesta indústria, la seva constant preocupació per la seguretat de les persones i del medi ambient i la seva influència en el desenvolupament econòmic de la nostra província.

La Sra. Mas té una llarga trajectòria en el sector químic, havent estat Directora d’Enginyeria i Desenvolupament del Complex Industrial de Repsol Química a Tarragona, Presidenta del Centre Tecnològic de la Química de Catalunya, i actualment,  directora gerent de l’AEQT així com  membre del Comitè Executiu i del Patronat d’Eurecat (Centre Tecnològic de Catalunya).

Des del Club Rotary de Cambrils li agraïm la seva presència per ajudar a aclarir el paper i beneficis de la indústria química a Tarragona i el paper clau en la industrialització, formació i posicionament internacional que aquest sector lliura en el nostre territori.