Visita Jaume Alguersuari al Teatre del Casal

El passat dia 8 de juny el nostre club va tenir com a convidat el mite del món de motociclisme Sr. Jaume Alguersuari Tortajada.

En primer lloc, a les 19.30 el Sr. Alguersuari va donar una conferència a la sala del Casal Parroquial, que es va omplir amb unes 200 persones vingudes des de diferents poblacions totes elles amants del motociclisme i admiradores del convidat. La conferència va començar amb una introducció de la presidenta del nostre Club Rotary, Sra. Aurora Fornos Vilanova, posant de relleu que el nostre club convida persones de diferents camps, tant del món empresarial, com de la cultura com en aquest cas de l’esport. Seguidament va cedir la paraula al president del Moto Club de Cambrils i soci també del nostre Club Rotary, Sr. Josep Maria Vallès Recasens que va fer un petit resum de l’extens currículum del convidat i de l’important que ha estat pel motociclisme i també per l’automobilisme a tota Espanya i a nivell mundial.

El convidat va fer una conferència que va durar al voltant d’una hora i mitja en que va anar desgranant el que van ser els inicis del motociclisme a Espanya, destacant la importància dels fabricants catalans de l’època que van ser pioners, i fent una comparativa entre els “últims de Filipines” i ens va parlar també del que ha estat la indústria de la moto, tot això amb humor, anècdotes viscudes i molta emoció per part dels presents on fins i tot es van pujar a l’escenari exemplars de motos de l’època.

A les 9 es va passar al nostre tradicional sopar al Restaurant Miramar, on amb una assistència de 24 persones entre socis i convidats, el Sr Alguersuari ens va delectar amb més anècdotes, també del món del motociclisme i d’altres del món de l’automobilisme.

El Club agraeix als Srs. Montse i Ton Ricomà, haver facilitat el contacte amb el Sr Alguersuari i acomodar-lo i al Sr Alguersuari la seva generositat envers el nostre Club, on ja és el segon cop que ve i on ens va prometre venir l’any que ve i si pot ser, acompanyat de grans figures del món del motociclisme i agraïm també al Moto Club Cambrils a difusió que es va fer de l’acte.