Sopar de Nadal 2022

Aquest dimarts dia 13, excepcionalment un dimarts, s’ha celebrat el tradicional Sopar de Nadal de nostre club.

Hem tingut l’honor de l’assistència del Governador Electe Sr. Raül Font-Quer, l’assistent de Governadora Sr. Salvador Olivé i el Secretari del Rotary Club de Valls (Sr. Josep Rodríguez) amb la seva parella. Han assistit 30 persones, 15 dels quals eren socis del club i la resta parelles, un dels socis proposats, o convidats de socis.

Taula de Presidència del Sopar de Nadal 2022

Abans del sopar, es va aprofitar l’avinentesa per a realitzar la votació a mà alçada sobre l’aprovació del nou reglament intern del nostre club, donat que és un tràmit que es volia dur a terme abans de la fi de l’any natural i a més hi havia el quòrum garantit (93,75% dels socis). Els socis van decidir aprovar el reglament que va entrar en vigència aquell mateix moment.

El sopar es va dur a terme amb un ambient d’amistat i concòrdia entre tots els assistents, repartits en 4 taules en el nostre Restaurant habitual.

Després dels cafès, la presidenta va atorgar la insígnia de Past-President del club al Sr. Carles Rovira, president del nostre club en el curs 2021-2022 amb gran èxit de projectes i fites que la presidenta es va encarregar de recordar al públic.

Insígnia Past PresidentCarles Rovira Past-President

Finalment, la nostra Presidenta, Aurora Fornos, va explicar que un dels socis proposats, la Sra. Rosa Lucas va disculpar la seva presència per motius d’agenda però que li havia fet arribar uns obsequis per a les dames de la reunió com a felicitació de les Festes de Nadal. El repartiment d’obsequis va ser molt celebrat per part del públic femení.

Es va concloure l’acte amb les felicitacions i desitjos de pau i salut a tots el convidats.