Visita de Jaume Nadal de Parquets Nadal

Aquest dijous hem tingut la interessant i peculiar visita de Jaume Nadal, propietari de la instal·ladora de parquets Parquets Nadal. Empresari emprenedor fet a ell mateix des dels inicis arrelat a Arbeca i que actualment regenta una de les empreses més importants de solucions en parquets de tota la península.
El Sr. Nadal ens va introduir en el món de la fusteria de parquets primer explicant el procés de creixement de la seva empresa, amb inicis molt humils, i aprenent l’ofici a base d’esforç, enginy i molt estudi de mercat. Llavors aclarint a l’audiència el que és parquet i allò que no ho és i sovint el vol imitar. Confusió que sovint porta a intrusisme professional d’altres sectors, mal entesos amb clients i falsa reputació del producte.
Ens va explicar com el mercat i les necessitats dels clients influïts per les tendències i modes, ha anat canviant, igualment com la disponibilitat i tipus de materials, o com la maquinària moderna ha revolucionat la capacitat de donar solucions.


Actualment Parquets Nadal té la capacitat industrial de desenvolupar qualsevol tipus d’instal·lació amb parquet, ja sigui amb obra nova per a instal·lacions d’alta complexitat, com per a restauració de projectes de parquets antics de terres catalogats o amb requeriments específics de l’obra.
Aquesta capacitat i flexibilitat en donar solucions l’ha portat a establir un prestigi i reconeixement entre el sector que l’ha fet líder del parquet i l’ha portat a dur a terme els projectes de la restauració del terra de la Casa Batlló, refer el parquet del Parlament de Catalunya, restaurar el terra del Palau de Pedralbes, del Palau Güell i molts altres, així com demostrar la seva capacitat de donar solucions a “desafiaments” plantejats per clients de gustos particulars que cap altra empresa del sector és capaç de complir amb el mateix nivell d’exigència.
Tot plegat un descobriment d’una indústria més complexa del que sembla del que tenim un dels millors exponents mundials a tocar de casa nostra a Arbeca. Els resultats possibles van sorprendre a l’audiència que es va quedar una bona estona acabant de preguntar i resoldre dubtes i curiositats al voltant d’aquest tipus de producte.

Per altra banda, vam tenir la sort de poder celebrar l’arribada d’un nou soci. En aquest cas un antic soci que torna a ser oficialment membre del Club Rotary de Cambrils. Frederic Barcelona va rebre de nou l’emblema de soci Rotary de mans de la presidenta Aurora Fornos. Actualment el nostre club està format per 19 socis.