Visita Governadora del Districte al RC Cambrils

Aquest 8 de maig, la Governadora del Districte, Ingrid Steinhoff, i l’assistent de governador Salvador Olivé, van realitzar la visita oficial el nostre Club.

Per petició expressa de la Governadora unes setmanes abans d’establir la data, la visita es va dur a terme conjuntament amb el RC Salou. D’aquesta manera la Governadora, degut a problemes d’agenda en el tram final de la seva legislatura, podia realitzar la visita en un sol viatge. Com que la darrera visita oficial del Governador a l’any anterior es va dur a terme també conjuntament amb el RC Salou a la nostra seu, en el Restaurant Miramar, tal com s’explica en aquest enllaç, enguany es va decidir que la visita conjunta es dugués a terme a la seu del RC Salou al Restaurant La Goleta.

En aquesta visita, on hi van assistir fins a 7 socis del nostre Club, es va fer un extens resum a la Governadora de les activitats dutes a terme fins ara a ambdós clubs i la Governadora va fer una explicació de com ha anat fins el moment el seu mandat.

La Governadora es va felicitar pel fet de trobar-se amb dos clubs de gran activitat, creixement en nombre de socis i que de manera repetida han aportat diners a la Fundació Rotary, amb la coincidència que els dos clubs es troben al llindar del seu 30 aniversari.

Finalment la Governadora va fer lliurament oficial al nostre Club dels distintius de “100% member participation” de Club aportador a la Fundació i el de “100% sustaining member club”, aportador a la Fundació de manera continuada. Recordem que el nostre club fa una donació de 100€ per cada membre del Club a la Fundació cada any (programa EREY) en una tradició iniciada pel Past-President Carles Rovira.

La vetllada va transcórrer de manera molt cordial i amigable i va continuar durant força estona comentant anècdotes i idees de projectes pels propers mesos per part dels dos clubs.

I per tancar la visita oficial la Governadora va fer lliurament del banderí oficial de la seva legislatura al nostre Club com a símbol del seu pas pel nostre Club per recollir les nostres propostes, activitats i projectes que s’han dut a terme sota el seu mandat fins ara.